Bij Bosch Car Service Van Kuyk is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor uw nieuwe auto, uw gebruikte auto, uw bedrijfswagen of camper (tot 5.000kg) toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

Met de steun van Bosch

Wij kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om Bosch Car Service Van Kuyk perfect te ondersteunen. Wij beschikken daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto, bedrijfswagen of camper (tot 5.000 kg).

Kennis op hoog niveau

De kennis van Bosch Car Service Van Kuyk staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch zijn autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

  • minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch
  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service
  • een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Wij gebruiken alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto, bedrijfswagen of camper (tot 5.000 kg) kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

Objectief advies

Bosch Car Service Van Kuyk is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies , zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig?

Plan uw werkplaatsafspraak online
Gratis vervangend vervoer

Onderhoud aan uw auto? Dan kunt u gratis gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u altijd mobiel!