Audi A4 allroad quattro

2.0 TFSI / Automaat / Cruise / Stoelverwarming / Parkeersensoren voor&achter / Sportstoelen /
  • Airconditioning, volautomatisch comfort 3-zone (9AQ)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • Stoelen, vóór verwarmbaar (4A3)
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 182.939 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-930-DP
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2011
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

Of je nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Audi A4 allroad quattro is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om jouw ritten zo veilig mogelijk te maken. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen achter.

Met de stuurwielbediening van het audiosysteem, kunt u probleemloos uw ogen op de weg houden. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Relaxt rijden is meegeleverd in de vorm van cruise control. Met automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Audi A4 allroad quattro is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een foute bandenspanning kan zorgen voor gevaarlijke situaties. Deze Audi A4 allroad quattro is daarom voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem. Die hill hold control: ja, die had u wel willen hebben bij het afrijden. Want zo stelt een hellingproef echt niks meer voor.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airconditioning, volautomatisch comfort 3-zone (9AQ)
lichtmetalen velgen 17"
Stoelen, vóór verwarmbaar (4A3)
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audi hold assist (UH2)
Bandenspanningscontrolesysteem (7K6)
bestuurdersairbag
Binnenspiegel, automatisch dimmend (4L6)