BMW 3 Serie

320i Business Line NL AUTO / TREKHAAK / CRUISE CONTROL / NAV / 16'' LMV
  • Airconditioning met automatische regelin (534)
  • Lichtmetalen wielen 7Jx16 205/55 (2SX)
  • Navigatiesysteem Business incl. iDrive (606)
Bouwjaar 2009
Kilometerstand 235.675 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
90-HJZ-4
CarrosserieSedan
Bouwjaar2009
KleurTitansilber metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1995 CC
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de BMW 3-serie altijd de controle. Deze auto uit 2009 heeft 235000 kilometer op de teller staan. Deze BMW heeft een benzinemotor die zuinig is, maar toch hoge prestaties levert. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verwarmde ruitensproeiers en elektrisch bediende ramen.

Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Ogen op de weg, handen aan het stuur. De audiobediening op het stuur zorgt dat u probleemloos schakelt tussen zenders. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Met sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze BMW helemaal compleet.

In de BMW 3-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airconditioning met automatische regelin (534)
Lichtmetalen wielen 7Jx16 205/55 (2SX)
Navigatiesysteem Business incl. iDrive (606)
Alarm klasse 3 (302)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch verstelbaar
buitenspiegels verwarmbaar
CD-wisselaar BMW 6 CD in bagageruimte (672)
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Garanties
Nap