Fiat 500 C

1.2 S SPORT CABRIOLET / Cruise / Navi / Pdc / Net groot onderhoud gehad
  • 16" lichtmetalen Velgen Sport (7HP)
  • lichtmetalen velgen 15"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 45.122 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-907-VN
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2018
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1242 CC
Omschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Fiat 500 C heeft 45122 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2018. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Fiat profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Ook is de Fiat uitgerust met: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Fiat 500 C heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
16" lichtmetalen Velgen Sport (7HP)
lichtmetalen velgen 15"
navigatiesysteem full map
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
BeatsAudio hifi-systeem (4YG)
bestuurdersairbag
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
DAB ontvanger
Donker getinte ramen achter (070)