Hyundai Tucson

1.6 GDi i-Drive 132 Pk / 70.000 Km / Radio-Telefoon / Airco / ELKTR-Pakket / LMV 16' / ENZ.
  • airco
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 70.095 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-256-LZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1591 CC
Omschrijving

Deze goed onderhouden Hyundai Tucson heeft nog maar weinig op de teller staan. Een jonkie voor een oude prijs! Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

U luistert onderweg naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met DAB-radio. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Qua niveau kan Hyundai de strijd met topmerken uitstekend aan. Maar dan die lage prijs! Zouden ze dat bedoelen met ‘New Thinking. New Possibilities′? De aandrijving van deze Hyundai wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco
Bluetooth telefoonvoorbereiding
lichtmetalen velgen 16"
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
bestuurdersairbag
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening