Renault Clio

0.9 TCe Expression / NL Auto / Navi / Bluetooth / Cruise / Airco / Extra Wielenset /
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 96.407 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
6-SHS-51
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2013
KleurRouge flamme nnp
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud898 CC
Omschrijving

Groot rijplezier in de maat ‘small’, dat is deze Renault Clio. De motor in deze Renault maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Clio samen. De hill hold control zorgt voor een onbeweeglijke positie bij stilstand op elke helling.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bagagedek
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
Nap