Volvo XC60

2.0 D4 Momentum 190 Pk / NL-Auto / Automaat / Open/Pano-Dak / Vol-Leder / Intellisafe Pro Line / Scandinavian Line / ext. styling set / Trekhaak / LMV 18' / ENZ.
  • 18" LM VELGEN
  • electronic climate controle
  • Elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif-/kanteldak met elektrisch bedienbaar zonnescherm (030)
  • Elektrisch verstelbare bestuurderstoel met geheugen (047)
  • Exterior Styling Kit (Ext)
  • IntelliSafe Assist (132)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 169.121 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XP-705-T
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
Kleur722 maple brown metallic (bruin metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

‘Volvo for life′, zeggen ze in Zweden. En daarin zit het allemaal besloten: prestaties, innovatie en vooral veilig en vooruitstrevend rijden. Natuurlijk ook in dit model. Deze diesel heeft een automatische transmissie. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Volop licht en ruimtelijk gevoel geeft het elektrische bediende glazen panoramadak. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. De verwarmde achterbank is een luxe extra, speciaal voor de passagiers. Ook is de auto voorzien van: aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Nooit meer beslagen ramen of ramen krabben. Met deze auto bent u altijd klaar voor de winter dankzij de standkachel. Concentratie op de weg is belangrijk. Maar ook deze auto heeft zelf z′n koppie erbij. De automatisch inschakelbare verlichting weet zelf wanneer de lichten aan moeten en bij neerslag komt de regensensor in actie. De adaptive cruise control let erop dat er voldoende afstand is en de parkeersensoren achter maken parkeren in een handomdraai mogelijk. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak.

Deze Volvo is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. De ingebouwde file assistent is een echte helper als het vaststaat onderweg. Het systeem meet ruimte tot de auto vóór u permanent en activeert zelfs de remmen als uw voorligger stopt. Deze Volvo XC60 is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volvo bovendien frontale botsbescherming en dodehoekdetectie.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
18" LM VELGEN
electronic climate controle
Elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif-/kanteldak met elektrisch bedienbaar zonnescherm (030)
Elektrisch verstelbare bestuurderstoel met geheugen (047)
Exterior Styling Kit (Ext)
IntelliSafe Assist (132)
Maple Brown metallic (722)
Moritz Leder Amber (RA20)
Sensus navigatiesysteem (255)
Smartphone integratie: Apple® CarPlay / Android Auto incl. extra USB-poort (882)
Verwarmbare voorstoelen (011)
Verwarmbare zittingen buitenste zitplaatsen tweede zitrij (752)
Garanties
Nap