Ben jij de gastvrije en leergierige persoon die wij zoeken? Heb je een passie voor auto’s en wil je eventueel doorgroeien naar een rol als autoverkoper? Dan is dit jouw kans op een flexibele automotive job waarin je veel kan leren en kan doorgroeien!

Wat houdt de functie in?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Assistent(e) die onze salesteams in van Bosch Car Service Van Kuyk en Volvo Ton van Kuyk komt versterken. In deze rol ondersteun je onze verkopers, bereid je bijvoorbeeld proefritten voor en assisteer je klanten. Het is een flexibele rol waarbij je in aanraking komt met veel aspecten van onze autobedrijven. Je kunt terecht voor een parttime of fulltime baan. 

Je hoeft voor ons geen sollicitatiebrieven te schrijven en CV’s op te stellen (mag wel). We komen gewoon graag met je in contact en zodoende leren we elkaar, en elkaars eigenschappen kennen.

Wat verwachten we van je?

Wat kun je verwachten?

Wij bieden jou een fulltime of parttime baan met veel ruimte voor eigen initiatief. In ons familiebedrijf is het contact laagdrempelig en wordt er naar jouw mening geluisterd. Je krijgt een afwisselende en uitdagende baan in een moderne werkomgeving en een leuk team hardwerkende collega’s.

Wij zoeken een uitstekende collega en dus belonen we die ook uitstekend. Onze familiebedrijf hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, service en plezier vormen onze cultuur. 

Bosch Car Service Van Kuyk is onderdeel van de Ton van Kuyk Groep. Met vier Volvo-vestigingen en een eigen leasemaatschappij Pure Lease zijn we een toonaangevend dealerbedrijf in Noord-Holland.

Spreekt deze vacature je aan?

Stuur dan jouw motivatiebrief inclusief CV naar [email protected] t.a.v. Ton van Kuyk.

Voor vragen kun je ook contact opnemen middels telefoonnummer 072-5613644.