Fiat 500 X Cross

1.3 GSE City Cross / NL Auto / 1e Eigenaar / Automaat / Cruise Control / Keyless / Extra getint glas / Bluetooth / Navi / DAB / PDC Achter / Led / Flippers / BTW /
  • 16" lichtmetalen velgen 5-dubbelspaaks (5FB)
  • Airconditioning automatisch geregeld (140)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 50.442 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XX-558-L
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Fiat 500 X Cross enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak… echt een droomauto! De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Voor de audiobediening hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te houden. Alle functies bevinden zich op het stuur, onder uw vingertoppen. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. U bent in deze Fiat ook voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 X Cross is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
16" lichtmetalen velgen 5-dubbelspaaks (5FB)
Airconditioning automatisch geregeld (140)
Apple Carplay/Android Auto
stof/kunstlederen bekleding
3e hoofdsteun achter (511)
achterbank in delen neerklapbaar
Anti Blokkeer Systeem
Armsteun midden vóór (132)
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Buitenspiegels automatisch inklapbaar (341)
Garanties
Nap