Diensten

WIJ KENNEN IEDERE AUTO DOOR-EN-DOOR.

U kunt voor alles omtrent uw auto bij ons terecht: Zo garanderen wij u kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto.

DIENSTEN EN PRODUCTEN

Onderhoud en reparatie

Wij staan garant voor vakkundig en betaalbaar onderhoud aan auto's van alle merken. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor uw nieuwe auto, gebruikte auto, bedrijfswagen of camper toevertrouwt: wij bieden al een onderhoudsbeurt aan vanaf slechts €149!

Voordelige APK

De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u ook verwachten van onze APK. Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies. Maak een afspraak voor een voordelige all-in APK keuring!

Seizoenschecks

De warme, droge zomer en de koude, natte winter. Het zijn twee seizoenen die veel van uw auto vergen. Wij zorgen er voor dat uw auto in topconditie is wanneer deze seizoenen van start gaan.

Financiering en verzekering

Uw droomauto kunt u vaak bij ons vinden, en wij financieren en/of verzekeren hem ook graag voor u. Samen met u kijken wij welke financiële producten van Bosch Car Service het beste bij u passen.

Pechhulp

Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. U kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud van uw auto of bij de aankoop van een occasion.

HEEFT U EEN VRAAG?
STEL 'M gerust!