Bosch Car Service Van Kuyk is hét universele autobedrijf in Schagen met dealerkwaliteiten. Wij hebben brede kennis op het gebied van in- en verkoop van personen- en bedrijfsauto’s in álle segmenten van de markt. U kunt altijd kiezen uit meer dan 90 occasions gepresenteerd in onze showroom – allemaal direct beschikbaar en ingekocht door onze inkoop-specialist. Ook profiteren u en uw auto van onze eigen, moderne werkplaats welke tevens geschikt is voor bedrijfswagens en campers tot 5.000 kg.


Werkwijze

Onze werkwijze is eenvoudig: een auto komt binnen, deze krijgt in onze moderne werkplaats een technisch keuring en wordt daarna grondig gereinigd. Wanneer de auto aan onze kwaliteitseisen voldoet wordt deze bijzonder scherp geprijsd aangeboden. Wat uniek is aan ons concept is dat wij u de keuze geven om te profiteren van onze zeer aantrekkelijke meeneemprijs of dat u de auto aanschaft met één van onze garantiepakketten. Omdat wij beschikken over een uitgebreid inkoopnetwerk in zowel binnen- als buitenland, kunnen wij u bijna elke auto naar wens leveren, binnen een korte periode en tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Erkend duurzaam

Erkend DuurzaamAlle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Het certificaat is een erkenning van de duurzame inspanningen die alle Bosch Car Service bedrijven leveren.

Duurzaamheid is een belangrijke bedrijfswaarde

Duurzaam ondernemen is voor klanten van steeds groter belang bij het kiezen van een autobedrijf. Het voldoen aan het Erkend Duurzaam programma zorgt onder andere voor een aantoonbare besparing op afval- en energiekosten. Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service oog heeft voor mens en milieu en het certificaat Erkend Duurzaam is dus voor Bosch een echte meerwaarde.

Maak kennis met het team

Clint Möring

Vestigingsmanager

Maurits Bakker

Verkoopadviseur

Hans Sommer

Werkplaatschef / Diagnose Technicus

John Louwe

Autotechnicus / Diagnose Technicus

Patrick Dorée

1e Automonteur / Leerling Diagnose Technicus

Robin Hoexum

Leerling Autotechnicus

Robin Schothorst

Robin Schothorst

Service Adviseur

Dirk Man

Dirk Man

Allround medewerker