Jaguar I-PACE

EV400 SE 90 kWh NL AUTO / ADAPTIVE CRUISE CONTROL / PARKEERSENSOREN VOOR&ACHTER / ACHTERUITRIJCAMERA / PANORAMADAK / STOELVERWARMING / APPLE CARPLAY&ANDROID AUTO / HEADS-UP DISPLAY / VOL-LEDER / MERIDIAN-AUDIO / AUTOM. VERSTELBARE STOELEN MET GEHEUGEN
  • 10-voudig elektrisch verstelbare verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie voor bestuurdersstoel en passagierstoel voor (300BT)
  • 20" 6 Spoke lichtmetalen velgen 'Style 6007' (031MB)
  • achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio-navigatie full map
  • electronic climate controle
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 117.307 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XD-041-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGrijs
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a14-12-2018
Gewicht2144 Kg
Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de Jaguar I-PACE ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze Jaguar I-PACE. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het glazen panoramadak. Niet alleen u, maar ook uw passagiers zitten goed, dankzij de verwarmde achterbank. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, LED-achterlichten en verwarmde ruitensproeiers zijn aan boord.

Met een gerust hart achteruitrijden? Dat kan, dankzij de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. De Jaguar is standaard voorzien van: DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en lederen stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Jaguar I-PACE samen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij ‘leest’ voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. U bent mede dankzij head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie en autonoom remsysteem steeds veilig onderweg.

Elektrisch rijden is een verademing. Eén belletje is genoeg voor een proefrit. Wanneer zullen we ‘m klaarzetten?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
10-voudig elektrisch verstelbare verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie voor bestuurdersstoel en passagierstoel voor (300BT)
20" 6 Spoke lichtmetalen velgen 'Style 6007' (031MB)
achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
audio-navigatie full map
electronic climate controle
lederen bekleding
Vast panoramisch dak (041CX)
10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met memoryfunctie voor bestuurder en passagier voor (300BR)
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap