Mitsubishi Outlander

2.0 PHEV Instyle / NL auto / Automaat / Cruise / Stoelverwarming / Bluetooth / Navi / Panoramadak / Vol-leder / Parkeercamera / Autom. Achterklep /
  • electronic climate controle
  • elektrisch schuif-/kanteldak
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 121.911 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
3-STH-08
CarrosserieSUV
Bouwjaar2013
KleurSilky white p
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Geavanceerde techniek, waarbij een verbrandingsmotor samenwerkt met een elektromotor, zorgt dat deze auto geweldige prestaties neerzet en toch zuinig is met brandstof. Dit is een Mitsubishi Outlander uit 2013, hij heeft 121000 kilometer op de teller. Stel u voor: zoevend over de snelweg terwijl het gulle daglicht het lederen interieur binnenvalt door het elektrisch bediende glazen panorama dak. En wat gemak betreft: daar zorgt onder andere de elektrisch bedienbare achterklep voor. Winters instappen is er niet meer bij dankzij de stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Mitsubishi horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

De standkachel is een comfortfunctie die de veiligheid vergroot. U rijdt nooit meer met bevroren of beslagen ramen en stapt altijd in een voorverwarmd interieur. Onder alle omstandigheden perfect zicht op wat zich achter de auto afspeelt: de achteruitrijcamera zorgt ervoor! De geluidskwaliteit aan boord is ‘next level’ dankzij het high performance audiosysteem. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mitsubishi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze auto is voorzien van full map navigatiesysteem, electronic climate control, keyless entry, lederen stuur en lederen versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi Outlander samen. Stilstaan op een aflopend of schuin stuk weg? De hill hold control zorgt dat u probleemloos op uw plek blijft. En zodra u het gaspedaal activeert, rijdt u zo weg. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Mitsubishi Outlander Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Mitsubishi Outlander, neem dan snel contact met ons op.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
elektrisch schuif-/kanteldak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie premium
Garanties
Nap