Opel Mokka

1.4 T Edition / NL Auto / Navi / Cruise Control / DAB / Bluetooth / PDC Voor&Achter / Airco /
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 162.184 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
HZ-209-Z
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurGar :carbon flash m2
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1364 CC
Omschrijving

Een Opel is voor iedereen. Dat wil zeggen: iedereen die ondanks een vriendelijke prijs toch hoge eisen stelt aan kwaliteit, comfort en prestaties. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen achter.

Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Mag de muziek wat zachter? U past het volume probleemloos aan met de audiobediening op het stuur. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Met regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze Opel helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Rempedaal, handrem – allemaal niet meer nodig bij stilstaan op een helling. De hill hold control zet ‘m onbeweeglijk en veilig vast tot u weer gas geeft.

Als u meer wilt weten over deze Opel, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audioinstallatie met CD-speler
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap