Opel Vivaro

1.6 CDTI L2H1 DC Edition 6-Zits / Dubbele-Cabine / NL-Auto / DAB / Radio-Bluetooth / Navi / Airco / Cruise-Control / ELKTR-Pakket / Trekhaak / PDC Achter / ENZ.
  • Bedrijfswagen
  • 2 zitplaatsen rechtsvoor
  • Airconditioning vóór (C60)
  • Audio-pakket
  • Cruise Control met stuurwielbediening (K34)
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • Navi 50 Europa met Digital Audio Broadcast+ (1oP)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 153.729 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-752-RZ
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
Kleur10u :casablanca white s
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze Opel Vivaro uit 2018 met zijn kilometerstand van 153729. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeur met z’n ruime opening. Bij de uitrusting van deze Opel horen onder meer LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audio-installatiesysteem (met DAB-radio!) en het navigatiesysteem. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da’s gemakkelijk! De cruise control zorgt voor een prettige, gelijkmatige koers en minder brandstofgebruik. Deze auto heeft airconditioning aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze Opel Vivaro is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Airconditioning vóór (C60)
Audio-pakket
Cruise Control met stuurwielbediening (K34)
lendesteunen (verstelbaar)
Navi 50 Europa met Digital Audio Broadcast+ (1oP)
Navigatiepakket (LPU3)
Park pilot, achter (UD7)
Radio R16 met Digital Audio Broadcoast+ (2L1)
Trekhaak (VR2)
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap