Renault Kangoo

1.5 dCi 75 Energy Comfort NL-Auto / 91.000 Km / Zij Schuifdeur Rechts / Radio-Telefoonkoppeling / Airco / Cruise-Control / ELKTR-Pakket / PDC Achter / ENZ.
  • Bedrijfswagen
  • Airco-pakket
  • Airconditioning met pollenfilter (CA (+FIPOU))
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Centraal opbergvak/armsteun (CSRGAC)
  • Cruise control en -snelheidbegrenzer (RV)
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel (COREHA)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 91.268 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-079-LD
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurBlanc mineral qng
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1461 CC
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Renault Kangoo stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Kangoo is van het bouwjaar 2018, hij heeft 91268 kilometer gelopen. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeur met z’n ruime opening. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Deze auto is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airco-pakket
Airconditioning met pollenfilter (CA (+FIPOU))
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Centraal opbergvak/armsteun (CSRGAC)
Cruise control en -snelheidbegrenzer (RV)
In hoogte verstelbare bestuurdersstoel (COREHA)
Pack Radio
Parkeersensoren achterzijde (RDPROX)
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap