Volkswagen up!

1.0 BMT move up! / NL Auto / 5 Deurs / Autom. Verlichting / Licht&Zicht Pakket / Elek. Verstelbare Spiegels / Bluetooth / DAB /
  • Dark Silver metallic (K5K5)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 66.104 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZK-687-K
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurDark silver
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Klein rijden, groot genieten! Van de wendbaarheid, het makkelijke inparkeren, de lage wegenbelasting en het lage brandstofverbruik bijvoorbeeld. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Up! duidelijk te zien is. Zijn pittige prestaties dankt deze Volkswagen aan zijn compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De aanwezige DAB-radio komt perfect tot z’n recht door het topklasse audiosysteem. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Volkswagen Up! een achteropkomend verkeer waarschuwing. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volkswagen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Volkswagen helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Up! samen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Dark Silver metallic (K5K5)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
boordcomputer
Brake Assist System
Garanties
Nap