Volvo V90

2.0 T4 Business Sport / 190 Pk / Automaat / NL-Auto / 1-Ste Eigenaar / Vol-Leder / Keyless / Harman-Kardon / LED / DAB / Navi / Carplay / Stoelverwarming / Adaptieve Cruise-Control / Pilot-Assist / Autom. Stoelen met geheugen / E-Achterklep / PDC / LMV 18' / ENZ.
  • achterbank elektrisch neerklapbaar
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Bright Silver metallic (711)
  • cruise control adaptief
  • Digital Audio Broadcasting – DAB+ (501)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 148.384 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZR-764-J
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2019
Kleur711 bright silver metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Een Volvo heeft een heel eigen stijl, dat ziet u ook aan deze V90, met zijn fraaie lijnen en zijn comfortabele interieur. Bovendien is deze krachtige auto voorzien van belangrijke veiligheidsvoorzieningen. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Twee interessante extra’s vallen direct op: de elektrisch bedienbare achterklep en het lederen interieur. Luxe én gemak! Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Voor een veilige rit is het belangrijk dat uw handen het stuur vasthouden en uw ogen gefocust blijven op de weg; daarom kunt u het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst en navigatiesysteem met harde schijf bedienen met het stuurwiel of via spraakbediening. Een extra gevoel van veiligheid: de kruisend verkeer detectie anticipeert en waarschuwt als aanrijding met een tegenligger dreigt. De Volvo is standaard voorzien van: achteropkomend verkeer waarschuwing, R-design, electronic climate control, parkeersensoren achter, regensensor en sportstuurwiel.

Zoals u mag verwachten van deze Volvo V90 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Bij afslaan en inhalen waarschuwt de actieve dodehoekdetectie meteen als er gevaar is vanwege voertuigen buiten uw zichtveld. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achterbank elektrisch neerklapbaar
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bright Silver metallic (711)
cruise control adaptief
Digital Audio Broadcasting – DAB+ (501)
electronic climate controle
elektrisch bedienbare achterklep
elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
keyless entry
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
Garanties
Nap