Mazda CX-3

2.0 SkyActiv-G 120 GT-M / Automaat / NL-Auto / Vol-Leder / Bose-Audio / Head-Up Display / Keyless / LED / DAB / Navi / Camera / Stuur+Stoelverwarming / Adaptieve Cruise-Control / Lane-Assist/ AFN-Trekhaak / PDC / LMV 18' / Winterset LMV 16' / ENZ.
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control adaptief
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 102.750 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TT-802-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurDeep crystal blue
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Voor deze Mazda CX-3 moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De auto is voorzien van leren bekleding – een fraaie en sfeerverhogende extra. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Pak aan, ’t is winter! Zo’n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Ook de akoestiek in de auto wordt optimaal benut door het high performance audiosysteem. Aan boord van deze Mazda CX-3 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mazda CX-3 samen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
head-up display
keyless entry
Leather Pack
lederen interieur
Garanties
Nap