Mercedes-Benz GLA-Klasse

200 Prestige 156 Pk / Automaat / NL-Auto / AMG-Line / Night-Pakket / Vol-Leder / Open/Pano-Dak / Navi / Camera / Flippers / Stoelverwarming / Autom. Stoelen met geheugen / E-Achterklep / PDC / LMV 19' / ENZ.
  • 19'' vijfspaaks lichtmetalen velgen (R39)
  • AMG Line
  • Becker® MAP PILOT (Navigatiemodule voor Audio 20 CD) (509)
  • Bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar met memoryfunctie en buitenspiegel met parkeerstand (275)
  • lederen bekleding
  • lederen sportstoelen
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 117.736 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
9-TZT-76
CarrosserieSUV
Bouwjaar2014
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1595 CC
Omschrijving

Wanneer je achter het stuur van deze Mercedes-Benz GLA-klasse kruipt, ervaar je het ongeëvenaarde Duitse vakmanschap die hem tot een klasse apart maakt. Omdat het oog ook wat wil, is de AMG-styling een heel aantrekkelijke plus. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Fijn zo’n elektrisch bediend glazen panoramadak. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Ook AMG-styling, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen zijn aan boord.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Met de audiobediening op het stuur heeft u altijd twee handen beschikbaar om te rijden. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mercedes-Benz heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. De Mercedes-Benz is standaard voorzien van: lederen sportstuur, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mercedes-Benz GLA-klasse samen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Die hill hold control: ja, die had u wel willen hebben bij het afrijden. Want zo stelt een hellingproef echt niks meer voor. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
19'' vijfspaaks lichtmetalen velgen (R39)
AMG Line
Becker® MAP PILOT (Navigatiemodule voor Audio 20 CD) (509)
Bestuurdersstoel elektrisch verstelbaar met memoryfunctie en buitenspiegel met parkeerstand (275)
lederen bekleding
lederen sportstoelen
Metallic lak (MET)
Nightpakket (P55)
Panoramaschuifdak van glas, elektrisch met comfortsluiting en elektrische, tweedelige zonnerollo (413)
parkeersensor voor en achter
Stoelverwarming voor (873)
15 mm verlaagd onderstel en Sport Direct Steering (486+213)
Garanties
Nap