SEAT Leon

1.0 TSI Style Launch Edition / NL Auto / Adaptive Cruise / Carplay / Digital Cockpit / PDC Voor&Achter / Camera / Navi / 3 Zone Clima / Lane Assist / Zomer & winterbanden
  • 17 inch lichtmetalen velgen Dynamic (PUA)
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 47.192 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-982-TJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurMagnetic tech
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze SEAT Leon die 47192 kilometer op de teller heeft staan. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Omdat goed geïnformeerd rijden tegenwoordig om veel meer draait dan alleen snelheid en brandstofpeil, laat het digitale dashboard alle functies zien die u nodig heeft. De achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Extra opties op deze auto zijn: full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze SEAT, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
17 inch lichtmetalen velgen Dynamic (PUA)
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
airco separaat achter
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Garanties
Nap