Audi A3 Sportback

1.5 TFSI CoD Sport S Line Edition / NL Auto / Automaat / Cruise Control / Bluetooth / Navi / PDC Achter / Half-Leder / 18'' LMV /
  • Comfortairconditioning (9AK)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • MMI navigatie (PNU)
  • S line exterieur (PQD)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 182.931 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
RJ-306-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurMythoszwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1495 CC
Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Audi A3 Sportback is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2018 en heeft 182931 kilometer gelopen. Ook qua looks springt deze auto eruit, vanwege de fraaie S-Line styling. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, halflederen bekleding, warmtewerend glas en in delen neerklapbare achterbank.

Er is geen bestemming die het aanwezige full map navigatiesysteem niet kent. Dat rijdt lekker! Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de audiobediening op het stuur regelt u de geluidsinstallatie gemakkelijk en veilig. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Audi A3 Sportback voorzien van parkeersensoren! De uitrusting van deze Audi is met regensensor, cruise control, sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Audi A3 Sportback is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In deze Audi vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Comfortairconditioning (9AK)
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
MMI navigatie (PNU)
S line exterieur (PQD)
Achterbank, in ongelijke delen neerklapbaar (3NT)
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Aluminium optiek in het interieur (QJ1)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audi Connect diensten (3 jaar) (IT3)
Garanties
Nap