ŠKODA Kodiaq

1.5 TSI Style 7p. / Automaat / Adaptive Cruise / Carplay / Bluetooth / Parkeercamera / Navi / Extra Winterset / Autom. Clima / Flippers / Extra Getint Glas /
  • Climatronic met 2 klimaatzones (PHA)
  • Lichtmetalen velgen 18" Elbrus (met banden 235/55 R18) (PJ3)
  • Navigatiesysteem Columbus met 9,2" kleurentouchscreen, lifetime Mapcare en voice control (RAE)
  • Smartlink+ (RA4)
  • Verwarmbare stoelen vóór (4A3)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 78.744 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-025-NF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBlack magic mica (zwart mica)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Skoda Kodiaq. Het is een auto uit 2019, op de teller staat een kilometerstand van 78744. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Deze Skoda Kodiaq heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! U kunt het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedienen met de knoppen op het stuur of zelfs met uw stem. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. En deze auto heeft ook electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Skoda Kodiaq samen. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Met voorzieningen als frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Climatronic met 2 klimaatzones (PHA)
Lichtmetalen velgen 18" Elbrus (met banden 235/55 R18) (PJ3)
Navigatiesysteem Columbus met 9,2" kleurentouchscreen, lifetime Mapcare en voice control (RAE)
Smartlink+ (RA4)
Verwarmbare stoelen vóór (4A3)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera (PWF)
Adaptive Cruise Control met Front assist (PLI)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem