SEAT Ateca

1.5 TSI Xcellence Business Intense / NL auto / Automaat / Trekhaak / Stoelverwarming / Suede-Lederen bekleding / 360 Camera / Carplay / Virtual cockpit / Adaptive cruise / Navi / DAB / Keyless / Extra getint glas /
  • Adaptive Cruise Control (WAC)
  • airco (automatisch)
  • alcantara bekleding
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Full LED koplampen (PXX)
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 134.818 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XL-596-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurRodium grey
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de SEAT Ateca de auto die u zoekt. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. Door het combineren van beelden van vier camera’s, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes.

Zoals u mag verwachten van deze SEAT Ateca is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Adaptive Cruise Control (WAC)
airco (automatisch)
alcantara bekleding
Apple Carplay/Android Auto
Full LED koplampen (PXX)
lichtmetalen velgen 18"
Media system navi plus (ZN2)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
actieve noodgeval assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap