Volkswagen up!

1.0 BMT move up! / NL Auto / 5 Deurs / Autom. Verlichting / Licht&Zicht Pakket / Elek. Verstelbare Spiegels / Bluetooth / DAB /
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 100.098 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    RP-215-T
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurCandy white
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    Ingetogen vormgeving, een veelzijdig interieur en moderne veiligheidssystemen zijn eigenschappen die u in elke Volkswagen terugziet. Waarom Volkswagen een goede keuze is, ervaart u zelf met deze Up!. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Up! ziet er dan ook uit als nieuw. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

    Onderweg laat het audiosysteem superieure geluidskwaliteit horen, mede afkomstig van de eigentijdse DAB-radio. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

    Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

    De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autonomous Emergency Braking
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    Bijrijderstoel, in hoogte verstelbaar (3L3)
    boordcomputer
    buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
    buitenspiegels in carrosseriekleur
    Garanties
    Nap