Volkswagen up!

1.0 BMT move up! / NL Auto / 5 Deurs / Autom. Verlichting / Licht&Zicht Pakket / Elek. Verstelbare Spiegels / Bluetooth / DAB /
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 58.017 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    ZK-681-K
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2019
    KleurDark silver
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud999 CC
    Omschrijving

    Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merk je achter het stuur van deze Volkswagen Up!. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Up! duidelijk te zien is. De motor in deze Volkswagen maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de uitrusting behoren ook warmtewerend glas, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    De aanwezige DAB-radio komt perfect tot z’n recht door het topklasse audiosysteem. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Up! samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

    Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.

    De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

    Opties
    achterbank in delen neerklapbaar
    achteropkomend verkeer waarschuwing
    alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Autonomous Emergency Braking
    bandenspanningscontrolesysteem
    bestuurdersairbag
    bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
    boordcomputer
    Brake Assist System
    buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
    Garanties
    Nap