Volvo V70

2.0T R-Edition / NL Auto / Zeer Nette Auto! / Automaat / Stoelverwarming / Trekhaak / Parkeercamera / Cruise Control / PDC Voor&Achter / Leder /
  • 18" Lichtmetalen velgen Sleipner met 245/40 banden (803)
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • Select Leder bekleding (E1xx)
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2011
Kilometerstand 273.822 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
14-NZZ-9
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2011
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1999 CC
Omschrijving

Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volvo V70 heeft 273822 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2011. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Deze Volvo V70 legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Volvo behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, actieve hoofdsteunen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verwarmde ruitensproeiers.

Altijd achter zicht, nooit meer nekkramp! De achteruitrijcamera maakt het supermakkelijk. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige navigatiesysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Andere zender? Het geluid aanpassen? Dat kan allemaal moeiteloos door de audiobediening op het stuur. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
18" Lichtmetalen velgen Sleipner met 245/40 banden (803)
airco (automatisch)
audio-navigatie full map
Select Leder bekleding (E1xx)
voorstoelen verwarmd
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Automatisch dimmende binnenspiegel (168)
bestuurdersairbag
Garanties
Nap