Volvo V60

1.6 T4 Kinetic / NL Auto / Trekhaak / Cruise Control / Extra Getint Glas / Navi / PDC Achter / Bluetooth / 16 LMV'' / Clima / Aut. Verlichting&Ruitenwissers /
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • Sensus navigatiesysteem (255)
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 230.379 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
7-ZLJ-70
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2015
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1596 CC
Omschrijving

Ze gaan jaren- en jarenlang mee zonder in te boeten aan kwaliteit en prestaties. Bovendien zijn Volvo’s zo innovatief gebouwd dat ze nauwelijks verouderen in technologie. ‘Volvo for life’ dus. Deze Volvo heeft een benzinemotor die zuinig is, maar toch hoge prestaties levert. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, in hoogte verstelbare voorstoelen, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem met harde schijf aan boord wijst de juiste weg! De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. Extra opties op deze auto zijn: parkeersensoren achter, cruise control, dvd-systeem, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V60 samen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
Sensus navigatiesysteem (255)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bagagedek
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap