Audi A5 Cabriolet

1.8 TFSI Pro Line 170 Pk / Leder-Alcantara / Keyless / Xenon / Radio-Bluetooth / Navi / Stoelverwarming / Climate-Control / Cruise-Control / ELKTR-Pakket / AFN-Trekhaak / PDC / LMV 17' / ENZ.
  • Afneembare Trekhaak
  • airco (automatisch)
  • audio-navigatie full map
  • cruise control
  • elektrisch bedienbare kap
  • kunstlederen/alcantara bekleding
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 100.548 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PL-585-S
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2014
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Audi A5 Cabriolet stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze A5 Cabriolet is van het bouwjaar 2014. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Winter… Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Met deze auto gaat open rijden wel heel erg eenvoudig: het elektrische dak opent of sluit met een druk op de knop. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Audi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Met multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra.

Even bellen voor een afspraak en deze Audi staat voor u klaar!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Afneembare Trekhaak
airco (automatisch)
audio-navigatie full map
cruise control
elektrisch bedienbare kap
kunstlederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
parkeersensor achter
parkeersensor voor
voorstoelen en achterbank verwarmd
voorstoelen verwarmd