Audi Q3

2.0 TFSI quattro Sport Advance Sport / NL Auto / Automaat / Trekhaak / Cruise / 2000KG Trekgewicht / Keyless / Panoramadak / S-Line / Sportstoelen / Clima 2 Zones / Elek. Achterklep / Dodehoekdetectie / Camouflage Green / Navi / Bluetooth /
  • Airconditioning, volautomatisch (9AK)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • Panoramadak, glas, elektrisch bedienbaar (3FU)
  • S Line exterieur
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 88.484 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SJ-555-K
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurCamouflagegroen metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Audi Q3 levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een auto met 88484 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2018. De begrippen exclusief en sportief zijn allebei van toepassing op de markante S-Line styling. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Van een cabrio heeft u alleen ’s zomers plezier. Maar het elektrisch bediende glazen panorama dak van deze auto betekent het hele jaar genieten. Net zoals u elke dag het gemak ervaart van de elektrisch bedienbare achterklep. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, halflederen bekleding, warmtewerend glas en aluminium dakrailing.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Naast de routeinformatie van het full map navigatiesysteem kunt u muziek via het audio-installatiesysteem ook online beluisteren via bluetooth. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Audi is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid – niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Ook dashboard met spraakbediening, sportstuurwiel, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. In deze Audi vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airconditioning, volautomatisch (9AK)
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
Panoramadak, glas, elektrisch bedienbaar (3FU)
S Line exterieur
achterbank in delen neerklapbaar
Achterklep, automatisch bedienbaar (openen/sluiten) (4E7)
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Aluminiumoptiek in interieur (GS1)
Aluminium raamlijsten (4ZB)
Garanties
Nap