Volkswagen Polo

1.2 TSI Edition R / Automaat / Cruise Control / Stoelverwarming / Sensoren / Bluetooth / Navi / 17'' LMV / Climatronic / Licht&Zicht Pakket /
  • R-Line Exterieur
  • Velgen 'Portago', 16 inch lichtmetaal (PJ7)
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 77.483 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-908-DT
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurPepper grey metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Soepel gestyled, compact in carrosserie en met onderhuids nog heel veel extra’s: dat is deze Volkswagen Polo. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze kleine krachtpatser. Dankzij de R-Line styling heeft deze Volkswagen Polo de stijl en sportiviteit van een luxe coupé. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Polo. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, in hoogte verstelbare voorstoelen, extra getint glas, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bediende ramen.

Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Deze auto heeft airconditioning aan boord. En deze auto heeft ook lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Deze Volkswagen Polo is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Om deze Volkswagen echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
R-Line Exterieur
Velgen 'Portago', 16 inch lichtmetaal (PJ7)
Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH2)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Boordcomputer (9S3)
Brake Assist System
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar