Ford Fiesta

1.25 Titanium / NL Auto / Cruise Control / Verwarmde Voorruit / Trekhaak / PDC Achter / Clima / Airco / 15'' LMV / Autom. Ramen / Elek. Verstelbare Spiegels /
  • lichtmetalen velgen 15"
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 105.633 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
36-TSR-2
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2012
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1242 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Ford Fiesta. Het is een auto van het bouwjaar 2012. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Ook is de Ford uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
lichtmetalen velgen 15"
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
audio installatie
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth en Voice Control (I3K)
boordcomputer
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
Nap