Ford Transit Courier

1.5 TDCI Trend NL AUTO / CRUISE CONTROL / NAV / BLUETOOTH / AIRCO / PARKEERSENSOREN ACHTER / SPRAAKBEDIENING
  • Bedrijfswagen
  • Airconditioning (1120)
  • armsteun voor
  • Automatische airconditioning (1130)
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruise control (1140)
  • lendesteunen (verstelbaar)
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 197.907 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-086-DL
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2017
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Deze Ford Transit Courier gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze Ford Transit Courier. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Ook elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando’s. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Liever gepiep dan gekraak? Dan zult u blij zijn met de aanwezige parkeersensoren! Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Ford heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. En deze auto heeft ook cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer als standaard uitrusting.

In de Ford Transit Courier heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airconditioning (1120)
armsteun voor
Automatische airconditioning (1130)
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruise control (1140)
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
Parkeersensoren achter (1180)
zijschuifdeur rechts
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap