Volkswagen Transporter

2.0 TDI L2H1 DC Trendline NL AUTO / AUTOMAAT / CRUISE CONTROL / TREKHAAK / AIRCO / BLUETOOTH
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • comfortstoel(en)
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen
  • parkeersensor achter
  • zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 232.283 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VL-567-J
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2015
KleurNatural grey metallic (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1968 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Transporter biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2015. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Transporter in uitstekende conditie. Met zijn dieselmotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Geen achterportier bij deze Volkswagen Transporter. In plaats daarvan een schuifdeur, die in- en uitstappen vergemakkelijkt. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. De Volkswagen is standaard voorzien van: multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco
comfortstoel(en)
cruise control
lichtmetalen velgen
parkeersensor achter
zijschuifdeur rechts
achterklep met ruit
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
autotelefoon voorbereiding
bestuurdersairbag
Garanties
Nap