Volvo XC60

2.0 T5 R-Design / NL Auto / Automaat / Stoelverwarming / Cruise Control / Autom. achterklep / Leder / Navi / Sensoren voor&achter / Bluetooth /
  • electronic climate controle
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • R-Design exterieur
  • RTI hard disk navigatiesysteem (142)
  • Verwarmbare voorstoelen (011)
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 221.700 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
74-XZZ-8
CarrosserieSUV
Bouwjaar2012
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1999 CC
Omschrijving

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Volvo XC60 heeft 221700 kilometer gelopen. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Aan boord van deze Volvo XC60 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze Volvo XC60 zonder problemen op z’n plaats. Deze auto is voorzien van R-design, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, dvd-systeem en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Volvo XC60 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning.

Als u meer wilt weten over deze Volvo, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
R-Design exterieur
RTI hard disk navigatiesysteem (142)
Verwarmbare voorstoelen (011)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Garanties
Nap