MINI Mini Countryman

2.0 Cooper S E ALL4 Chili / Automaat / Cruise Control / Panoramadak / Head-up Display / Carplay / Parkeercamera / Navi / Stoelverwarming / Leder / PDC Voor&Achter /
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische airconditioning (534)
  • elektrisch glazen panorama-dak
  • Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 80.952 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-089-LN
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Modern design en bijzondere techniek bepalen de kwaliteiten van de hybride Mini Mini Countryman. Elektrisch? Benzine? Bij deze Mini Mini Countryman kan het allebei. De hybride motor biedt de ideale keuzecombinatie. Noodzaak is het misschien niet, maar wát een luxegevoel, dat elektrisch bediende glazen panorama dak en dat lederen interieur. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Naast handmatige bediening kunt u belangrijke functies met uw stem bedienen dankzij de ingebouwde spraakbediening. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. De uitrusting van deze auto is met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, cruise control en sportstuurwiel behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mini Mini Countryman samen. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. In deze Mini vinden we verder een head-up display, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Automatische airconditioning (534)
elektrisch glazen panorama-dak
Elektrisch verwarmde voorstoelen (494)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem full map + hard disk
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
Anti Blokkeer Systeem