Lynk & Co 01

1.5 / NL Auto / Automaat / Adaptive Cruise / Highway Assist / 360 Camera / Carplay / Panoramadak / Stoelverwarming / Digitale Cockpit / Elek. Bestuurdersstoel met geheugen / Elek. Kofferklep / Navi / Bluetooth /
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 20"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 50.808 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-305-RT
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1477 CC
Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Lynk & Co 01. Dit is een van de betere hybride auto’s. Ideaal rijden door de combi van elektromotor en verbrandingsmotor! Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De file assistent verzacht het fileleed door automatisch veilig afstand te houden tot de voorligger en zo nodig zelfs te stoppen als de rij tot stilstand komt. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. Met achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren achter en regensensor is deze Lynk & Co helemaal compleet.

Deze Lynk & Co is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Lynk & Co wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap