Opel Crossland X

1.2 Turbo 120 Jaar Edition / Nieuwe Distributie / NL auto / Trekhaak / Cruise Control / Carplay / Parkeercamera / Sensoren voor&achter / Navi / DAB /
  • 16" Lichtmetalen velgen, 4-dubbelspaaks in Silver (CWAC)
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Moonstone Grey (M) (G4O)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 90.974 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-916-HZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurG4o :gris platinum m2
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Het premiumgevoel dat deze Opel Crossland X je geeft, is het gevolg van ver doorgevoerde kwaliteit in ieder facet. De uitgekiende techniek, de gedistingeerde vormgeving, het hoge afwerkingsniveau, het benadrukt allemaal het hoge niveau van deze auto. De aandrijving van deze Opel wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem (met dab!) en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Ook regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Opel Crossland X heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. In deze Opel vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
16" Lichtmetalen velgen, 4-dubbelspaaks in Silver (CWAC)
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Moonstone Grey (M) (G4O)
navigatiesysteem full map
120 Jaar Edition+ Pakket (LP7R)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
Afneembare trekhaak (V65)
afwijkende dakkleur
Garanties
Nap