Renault Captur

1.2 TCe Xmod / Automaat / Cruise Control / Trekhaak / Parkeercamera / Stoelverwarming / Navi / Bluetooth /
  • airco (automatisch)
  • lederen bekleding en verwarmde voorstoelen
  • lichtmetalen velgen 17"
  • MediaNav navigatiesysteem (NAV0G1+RAD45A)
  • Metaalkleur (LAK-MET)
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 94.643 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-072-LS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Voortreffelijke wegligging, een krachtige motor en een ruim, comfortabel interieur, dat zijn de eigenschappen waarmee de Renault Captur zijn uitstekende reputatie heeft verworven. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bediende ramen.

Nekkramp en verdraaide schouders zijn verleden tijd. Door de achteruitrijcamera is iedere meter achter de auto glashelder in beeld. Met de ingebouwde spraakbediening kunt u de belangrijkste voertuigsystemen bedienen met stemcommando’s. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn regensensor, cruise control, keyless entry en lederen stuur en versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch.

Interesse voor deze Renault Captur? Kom ‘m dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
lederen bekleding en verwarmde voorstoelen
lichtmetalen velgen 17"
MediaNav navigatiesysteem (NAV0G1+RAD45A)
Metaalkleur (LAK-MET)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteruitrijcamera
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling