Renault Mégane Estate

1.3 TCe Limited 116 Pk / NL-Auto / Keyless / DAB / Apple-carplay / Navi / Cruise-Control / Climate-Control / ELKTR-Pakket / Trekhaak / PDC Achter / LMV 16' / ENZ.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • lichtmetalen velgen 16"
  • Metaallak (QPA$MV)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 145.967 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XH-299-B
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2019
KleurGris platine d69
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

‘Drive for change’. De kreet is Engels, maar voor de rest is deze Renault 100 procent Frans. En dat betekent: innovatieve techniek, klaar voor de toekomst en fraai vormgegeven. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met DAB-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Renault bedient u ze vanaf het stuurwiel. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Renault heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn cruise control, keyless entry, lederen stuur en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
lichtmetalen velgen 16"
Metaallak (QPA$MV)
navigatiesysteem full map
Pack Handsfree (PK85CA)
Parkeersensoren achter met sonische weergave (ITPK1)
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap