Volkswagen Passat Variant

1.4 TSI Comfortline Business 125 Pk / NL-Auto / Automaat / Adaptive Cruise / Apple Carplay / Android Auto / NAV / Automatische Achterklep / Trekhaak / PDC / LMV 16' / ENZ.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Deep Black pareleffect (2T2T)
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 193.245 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ST-993-B
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
KleurAtlantic blue metallic (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1395 CC
Omschrijving

Superieure techniek, innovatie van de bovenste plank en ongekende topprestaties: dat is wat u van een Duitse auto mag verwachten. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Passat Variant, bijvoorbeeld. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie.

Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! In een auto als deze kunt u niet zonder climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start!

In de Volkswagen Passat Variant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig.

Even bellen voor een afspraak en deze Volkswagen staat voor u klaar!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Deep Black pareleffect (2T2T)
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
aanhanger assistent
Aanhangerassistent (Trailer Assist) inclusief trekhaak (1M6)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Advance pakket (W21)
airco separaat achter
alarm klasse 3
Garanties
Nap