Renault Trafic

1.6 dCi T29 L2H1 Comfort / NL auto / Cruise / Trekhaak / Dubbele cabine / Navi / Bluetooth / Leder&Stof / Airco /
  • Bedrijfswagen
  • airco
  • armsteun voor
  • bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • cruise control
  • lendesteunen (verstelbaar)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 234.907 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VV-716-D
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2016
KleurNoir
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Met een auto als deze Renault Trafic komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Natuurlijk behoren elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Renault Trafic perfect op z’n plaats tot u weer verder rijdt. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.

Lijkt deze Renault u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco
armsteun voor
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
cruise control
lendesteunen (verstelbaar)
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
2 zitplaatsen rechtsvoor
achterdeuren met ruiten
achterklep met ruit
achterruitverwarming
achterruitwisser en sproeier
Garanties
Nap