Volvo XC60

2.0 T5 FWD Ocean Race / NL Auto / Automaat / Trekhaak / Cruise Control / Vol-Leder / Panoramadak / Dealer-Onderhouden / Elek. verstelbare stoelen met geheugen / Stoelverwarming / Parkeercamera / PDC Voor&Achter / Elek. Kofferklep / Xenon / Navi / Bluetooth /
  • electronic climate controle
  • Elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif- en kanteldak (030)
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • Sensus navigatiesysteem (255)
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 176.904 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GZ-157-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Volvo XC60 levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Dat noemen ze nou een ruimtelijk effect: het elektrisch bediende glazen panorama dak, dat net zo gemakkelijk open en dicht gaat als de elektrisch bedienbare achterklep. En ondertussen het ware luxegevoel van het lederen interieur. In de winter wordt het echt genieten met de stoelverwarming. Xenonverlichting zorgt voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en verstelbare lendensteunen.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. U bedient het navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur, of zelfs met uw stem. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Aan boord van deze Volvo XC60 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In deze Volvo kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Ook cruise control, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze Volvo XC60 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
Elektrisch bedienbaar tweedelig panoramisch glazen schuif- en kanteldak (030)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
Sensus navigatiesysteem (255)
Verwarmbare voorstoelen (011)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap