Suzuki Alto

1.0 Celebration EASSS / 5 Deurs / NL-Auto / 88.000 Km / Volledig Dealer-Onderhouden / Radio-CD / Airco / ELKTR-Pakket / LMV 14' / ENZ.
  • airco
  • centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • lichtmetalen velgen 14"
  • metaalkleur
  • radio-CD/MP3 speler
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 88.750 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
3-ZGL-50
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud996 CC
Omschrijving

Laat u zich niet misleiden door haar kleine formaat; deze compacte auto biedt maximale prestaties zonder in te boeten op comfort. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 14 inch lichtmetalen velgen, neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur, metallic lak en start-stopsysteem.

Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. De Suzuki is standaard voorzien van: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

In de Suzuki Alto heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
lichtmetalen velgen 14"
metaalkleur
radio-CD/MP3 speler
achterbank neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bestuurdersairbag
Brake Assist System
bumpers in carrosseriekleur
elektrische ramen voor
Garanties
Nap