Tesla Model 3

Performance 75 kWh INCL.BTW / NL-Auto / 462 Pk / Vol-Leder / Pano-Dak / Keyless / Navi / Camera / Adaptieve Cruise-Control / Stoelverwarming / ELKTR-pakket / PDC / LMV 20' / ENZ.
  • achterbank verwarmd
  • achterspoiler
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • electronic climate controle
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 20"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 100.895 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZB-827-F
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a19-04-2019
Gewicht1831 Kg
Omschrijving

Hij is doordacht innovatief en duurzaam als geen ander: de elektrische Tesla Model 3 biedt met zijn elektrische aandrijving een ongekende rijervaring. De elektromotor laat u geluidloos over de weg gaan. Wat een verademing, en zoveel power ook nog! Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Waarom zou je alleen voorin behaaglijk mogen zitten? Daarom is er óók een verwarmde achterbank. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en pearl metallic lak.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Navigatie, onderhoudsstatus, vergrendeling, audio… de mogelijkheden van remote services zijn haast oneindig. Ook deze auto laat zich bedienen en analyseren via uw smartphone! De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Natuurlijk behoren electronic climate control, keyless entry en automatisch dimmende buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Tesla Model 3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en autonoom remsysteem.

Deze elektrische auto staat klaar met een volle accu. Een proefrit maken is zo geregeld. Neem even contact op en we maken een afspraak!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achterbank verwarmd
achterspoiler
Bluetooth telefoonvoorbereiding
electronic climate controle
keyless entry
lichtmetalen velgen 20"
Multi-Coat Pearl White (PPSW)
navigatiesysteem full map
panoramadak
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap