Kia ProCeed

1.5 T-GDI GT-Line NL AUTO / AUTOMAAT / TREKHAAK / ADAPTIVE CRUISE CONTROL / STOEL&STUUR VERWARMING / APPLE CARPLAY&ANDROID AUTO / ACHTERUITRIJCAMERA / LANE ASSIST / HALF-LEDER / NAV
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 72.383 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-074-BZ
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
Kleur(h8g) dark penta metal m
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1482 CC
Omschrijving

Wilt u ultieme duurzaamheid ervaren? Probeer dan vandaag nog deze betrouwbare Koreaanse Kia ProCeed waarmee u eindeloos kilometers kunt maken. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. In deze Kia profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De auto’s van vandaag rijden niet alleen subliem, maar luisteren ook goed. Via een speciale app kunt u overal diverse functies controleren en de status van de auto inzien. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, via knoppen op het stuur en middels spraakbediening. DAB-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. U bent in deze Kia ook voorzien van automatische airconditioning, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Bent u nieuwsgierig naar deze Kia ProCeed? Laat het ons dan snel weten.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Nap