Toyota Corolla Touring Sports

1.8 Hybrid Dynamic Automaat / NL-Auto / Keyless / LED / DAB / Apple-Carplay / Camera / Stoelverwarming / Adaptieve Cruise-Control / Lane-Assist / ELKTR-Pakket / LMV 17' / ENZ.
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 86.382 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-202-HS
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving

Omdat rijden een plezier mag zijn, staat deze Toyota Corolla Touring Sports enthousiast te glimmen in de showroom. Technisch in topconditie, strak in de lak… echt een droomauto! Deze hybride heeft dankzij de extra elektromotor een zeer laag brandstofverbruik. Deze auto is ook voorzien van stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Met het digitale dashboard in deze auto kunt u de interface van uw cockpit personaliseren. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Als u ‘m vraagt ‘hoe gaat het?’ geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Het audio-installatiesysteem met DAB-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Deze Toyota is voorzien van automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor, keyless entry, buitentemperatuurmeter en automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze Toyota biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Met voorzieningen als brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Toyota wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
DAB ontvanger
keyless entry
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak
voorstoelen verwarmd
Garanties
Nap