Volkswagen Golf

2.0 TSI GTI Performance AUTOMAAT / TREKHAAK / ADAPTIVE CRUISE CONTROL / STOELVERWARMING / NAV / BLUETOOTH / PARKEERSENSOREN VOOR&ACHTER
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 52.769 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-355-GX
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

Stijlvolle vormgeving, een comfortabel en ruim interieur, een onderstel dat alle wegen en omstandigheden aankan en een motor die topprestaties levert bij een bescheiden brandstofverbruik: deze Volkswagen Golf heeft het allemaal. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Golf, bijvoorbeeld. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, trailer assistent, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem. Want in deze Volkswagen bedient u het vanaf het stuurwiel. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Volkswagen Golf een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Richt al uw concentratie maar op de weg, want de rest wordt automatisch geregeld door de automatisch inschakelbare verlichting, regensensor, adaptive cruise control en parkeersensoren achter. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. De elektrisch inklapbare trekhaak blijft mooi uit het zicht als u hem niet gebruikt. Ook lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 17"
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
Aanhangerassistent (Trailer Assist), parkeerassistent (Park Assist), trekhaak (8A9)
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Active Info Display (9S8)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter