MINI Cooper

1.5 136 Pk / 3-Deurs / NL-Auto / Radio-Bluetooth / Navi / Airco / Cruise-Control / ELKTR-Pakket / Parkeersensoren Achter / LMV 17' / ENZ.
  • Airconditioning (530)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Business (ZM1)
  • Cruise Control (544)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 23.586 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-850-GV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurMidnight black
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

De vormgeving van deze MINI is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Deze auto is uitgerust met een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze MINI horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Ja, ook airconditioning is in deze auto aanwezig. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze MINI zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! Deze auto is voorzien van lederen sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De MINI is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airconditioning (530)
Apple Carplay/Android Auto
Business (ZM1)
Cruise Control (544)
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
Park Distance Control (PDC), achter (507)
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap