Volvo V40

1.6 T4 Summum 180 Pk / Automaat / NL-Auto / Volledig Dealer-Onderhouden / Xenon / Vol-Leder / Radio-Bluetooth / Navi / Camera / Stoelverwarming / BLIS / Climate-Control / Cruise-Control / ELKTR-Pakket / PDC Achter / LMV 17' / ENZ.
  • bi-xenon koplampen
  • BLIS inclusief Cross Traffic Alert& Lane Change Merge Aid (603)
  • Cruise Control (033)
  • Electronic Climate Control, dual zone. (007)
  • Extra getint glas achterportieren en achterklep (179)
  • Intro-Line
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 171.256 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
2-KFB-63
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2013
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1596 CC
Omschrijving

Met zijn strakke vormgeving, zijn hoge veiligheidsniveau en het geweldige comfort van deze Volvo V40, onderscheidt deze auto zich van de massa. Dit is een auto uit 2013 die 171256 kilometer op de teller heeft. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Comfort? Luxe? Stijl? Allemaal meegeleverd in de vorm van het lederen interieur. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando’s. Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Volvo V40 een achteropkomend verkeer waarschuwing. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met regensensor, cruise control, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze Volvo helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V40 samen. Autorijden wordt steeds eenvoudiger. Wat dacht u bijvoorbeeld van de hill hold control? Onbeweeglijk stilstaan op een hellend vlak gaat volledig automatisch. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept.

Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
bi-xenon koplampen
BLIS inclusief Cross Traffic Alert& Lane Change Merge Aid (603)
Cruise Control (033)
Electronic Climate Control, dual zone. (007)
Extra getint glas achterportieren en achterklep (179)
Intro-Line
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak (LAK1)
Park Assist achter (529)
Park Assist camera achter (790)
RTI Navigatiesysteem (142/522)
Garanties
Nap